İSTANBUL / KARTAL - Ege Sanayi İlkokulu

Avrupa Ülkelerinin Gelenek ve Görenekleri

Milli değer mirası, eğitim süreci yoluyla zenginleştirilmeli ve nesilden nesile aktarılmalıdır. Eğitim, ulusal maddi ve manevi-manevi değerlerin tanıtılmasını, geleneklerin ihya edilmesini, geliştirilmesini ve sürdürülmesini; popüler takvimin gelenek ve göreneklerinin eğitim potansiyelinin kullanılması, ulusal bilincin oluşumu, vatandaşlık ve hümanizm eğitimi. Öğretmenlerin rolü, çocukların öğrenmelerini, yaygın gelenek ve göreneklere değer vermelerini ve saygı duymalarını, anavatanlarını, kıyafetlerini ve milli bayramlarını sevmelerini sağlamaktır.

Projenin amacı: öğrencileri ve öğretmenleri duyarlı hale getirmek ve harekete geçirmek, Avrupa bölgesindeki geleneksel sanatı ve ulusal kültürel mirası teşvik etmek, geliştirmek ve geliştirmek.

03-04-202203-04-2022

Yayın: 03.04.2022 - Güncelleme: 05.05.2024 13:52 - Görüntülenme: 131